Uw mening telt

VISwijzer is niet transparant"De Good Fish Foundation uit Veenendaal geeft met haar VISwijzer vissen een groene, oranje of rode beoordeling. Good Fish Foundation gebruikt deze methodiek om inkopers en consumenten te beïnvloeden bij het maken van een keuze. De beoordelingen zijn niet transparant, niet geaccrediteerd en niet met publieke consultatie tot stand komen.   NeVepaling-leden vragen uw mening: "Bent u van mening dat de in -de VISwijzer- gemaakte beoordelingen transparant en geaccrediteerd behoren te zijn?" 
Ja
52%
Nee
48%
827 stemmen in totaal
Vraag en antwoord over Duurzame Paling op ClubGreen

Zo vang je in elk geval geen paling

Geplaatst op zaterdag, 21 juni 2014

Zo vang je in elk geval geen paling.

Vlagtwedde, 20 juni 2014

Hoe vang je een grote paling? In elk geval niet door aangehouden te worden door de politie. Een 47-jarige inwoner van Bellingwedde had dat onderdeel van het stropen alleen niet zo goed onder de knie en werd vrijdag in de cel gezet.

Getuigen vonden woensdag in het B.L. Tijdenskanaal een jutezak met daarin een kadaver. Kennelijk met de bedoeling om paling te vangen. Ze lichten de politie in en die hield de vindplaats goed in de gaten. Toen de man woensdagnacht kwam kijken bij de vangst werd hij staande gehouden.

Eerst laten gaan
De agenten lieten de man na een korte verklaring gaan, maar de politie besloot vrijdag na overleg met de officier van justitie de man alsnog aan te houden. De verdachte zit nu vast en wordt verhoord. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

bron: RTV NoordBookmark and Share