Uw mening telt

VISwijzer is niet transparant"De Good Fish Foundation uit Veenendaal geeft met haar VISwijzer vissen een groene, oranje of rode beoordeling. Good Fish Foundation gebruikt deze methodiek om inkopers en consumenten te beïnvloeden bij het maken van een keuze. De beoordelingen zijn niet transparant, niet geaccrediteerd en niet met publieke consultatie tot stand komen.   NeVepaling-leden vragen uw mening: "Bent u van mening dat de in -de VISwijzer- gemaakte beoordelingen transparant en geaccrediteerd behoren te zijn?" 
Vraag en antwoord over Duurzame Paling op ClubGreen
Uw bevindt zich in: Palingnieuws / Gehaktbal van paling

Gehaktbal van paling

Geplaatst op vrijdag, 9 mei 2014

Een gehaktbal van paling helpt Nederland door de voorronde van de Bocuse d’Or

 

Lyon, Frankrijk, 8 mei 2014

Zie het als een combinatie van het Eurovisie Songfestival en de Davis Cup: de Bocuse d’Or. De tweejaarlijkse kookwedstrijd is één van de meest prestigieuze ter wereld en vandaag werden de voorrondes gehouden. Nederland is door dankzij een gehaktbal van varkensbout met paling.

Binnen 5 uur en 35 minuten haute cuisine maken, en ondertussen het hoofd koel houden. Dat is kort gezegd waar de Bocuse d’Or om draait, een tweejaarlijkse wedstrijd in Lyon die sinds 1987 wereldwijd wordt georganiseerd. Nog nooit won een Nederlands team, maar vandaag zijn de eerste stappen gezet.

Bron: NRCBookmark and Share